Με λαμπρότητα εορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στο Παλαιό Φάληρο. Από νωρίς οι μαθητές βρέθηκαν στην Μητρόπολη του Δήμου, τον Άγιο Αλέξανδρο, όπου τελέστηκε η δοξολογία και αναγνώστηκε ο πανηγυρικός λόγος της Εθνικής Εορτής. Τον πανηγυρικό εκφώνησε η μαθήτρια του 4ου Λυκείου Παλαιού Φαλήρου, Παλασοπούλου Ιωάννα.

Στη συνέχεια, μετά από μια σύντομη ομιλία του Δημάρχου, Διονύση Χατζηδάκη, για το επίκαιρο μήνυμα της αντίστασης στο Φασισμό, ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Υποβρυχίων, στο Πάρκο Φλοίσβου.

Η παρέλαση, παρουσία πλήθος κόσμου, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, με τα σχολεία του Παλαιού Φαλήρου να δίνουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Οι σύλλογοι του Δήμου, τα αθλητικά σωματεία, οι όμιλοι βρέθηκαν για μια ακόμη φορά στην παρέλαση με μεγάλη επιτυχία.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει η παρουσία του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” που εδρεύει στο Παλαιό Φάληρο. Οι γονείς παρέλασαν μαζί με τους συνοδούς και τα παιδιά τους λαμβάνοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Την παρέλαση κόσμισαν με την παρουσία τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιστορικής Αναβίωσης με τα στρατιωτικά οχήματα που έδωσαν τον τόνο μιας άλλης εποχής καθώς και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.

Δημοσιευμένο Φωτογραφικό Υλικό μπορείτε να βρείτε Εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου * for Click to select the duration you give consent until.