Έργα πνοής για το Παλαιό Φάληρο με τις αγόγγυστες προσπάθειες του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, θα γίνουν τώρα πράξη, επισκευάζοντας παρατημένες για χρόνια εγκαταστάσεις όπως το ταρτάν του ΔΑΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος ο Γιάννης Φωστηρόπουλος εγκρίθηκε από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα η ένταξη κατασκευής, επισκευής και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, συνολικού προϋπολογισμού
544.304 €.

Τα έργα αυτά είναι:

1. Η Επισκευή του γυμναστηρίου του σχολικού συγκροτήματος “Κοψαχείλα”, προϋπολογισμού 210.000,00 €.

2. Η Προμήθεια υλικών για την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ και πιο συγκεκριμένα την πλήρη ανακατασκευή του ταρτάν του στίβου και του γηπέδου ποδοσφαίρου, προϋπολογισμού 334.304,00 €.

Με όραμα, σχέδιο και τεχνογνωσία ο δήμαρχος και οι στενοί του συνεργάτες διεκδικούν κάθε δυνατή χρηματοδότηση για την αναβάθμιση της πόλης μας!

One Reply to “Ανακατασκευή του ταρτάν του ΔΑΚ και επισκευή του Γυμναστηρίου Κοψαχείλας από τον Γιάννη Φωστηρόπουλο!”

  1. Θα πρότεινα τώρα με την ανακατασκευή αν είναι δυνατόν να μεγαλώσει και ο στίβος από 300αρης να γίνει 400αρης ώστε να μπορούν να γίνονται και επίσημοι αγώνες. Όποτε και το γήπεδο ποδοσφαίρου θα γίνει στις κανονικές επιτρεπόμενες διαστάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy