Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Φλοίσβου για την παρουσίαση των υποψηφίων του Γιάννη Φωστηρόπουλου στο Παλαιό Φάληρο.

Ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη η συγκέντρωση στην Αγίου Αλεξάνδρου, μετά από την εκτίμηση για συμφόρηση στην περιοχή, ο υποψήφιος Δήμαρχος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την πλατεία.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα ήταν εντυπωσιακή, αφού υπολογίζεται ότι βρέθηκαν πάνω από 1200 άτομα στο σημείο χωρίς να υπολογίζονται οι περαστικοί.

Την παρουσίαση ανέλαβε ο γνωστός δημοσιογράφος, Σωτήρης Ξενάκης, ενώ για τον υποψήφιο Δήμαρχο μίλησαν με κολακευτικά λόγια οι πετυχημένοι δήμαρχοι Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης και Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης .

Στην ομιλία του ο Γιάννης Φωστηρόπουλος αφού ευχαρίστησε τους Φαληριώτες για την παρουσία τους, εξήγησε την ιδιομορφία αυτών των εκλογών και την δυσκολία εφαρμογής του νέου νόμου.

Τόνισε ιδιαίτερα ότι δεν θα τάξει ανεφάρμοστα έργα χωρίς πόρους όπως η υπογειοποίηση της Παραλιακής ή σταθμό μετρό. Για την καθαριότητα αναφέρθηκε στη χρήση νέων εργαλείων (υπόγειοι κάδοι) ενώ δεσμεύτηκε για το wi-fi & την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η παρουσίαση των υποψηφίων έδειξε ότι η συντριπτική πλειοψηφία της παράταξης Χατζηδάκη βρίσκεται στο πλευρό του Φωστηρόπουλου ενώ και η ΝΔ φαίνεται πως στηρίζει ανοιχτά τον υποψήφιο καθώς κορυφαίοι υπουργοί όπως ο Νίκος Δένδιας, ο Πανος Παναγιωτόπουλος, βουλευτές όπως η Άννα Καραμανλή και στελέχη του κόμματος παραβρέθηκαν και δήλωσαν ανοιχτά τη στήριξη τους.

Σημαντική στιγμή ήταν η ομιλία Χατζηδάκη που με την παρουσία και τα λόγια του επιβεβαίωσε την στήριξη του στην υποψηφιότητα του Γιάννη Φωστηρόπουλου.

One Reply to “Αυτοδύναμος Φωστηρόπουλος στην δημοσκόπηση της πλατείας!”

  1. Ο Δήμαρχος ήταν και στη συγκέντρωση του Ανδρέα Δούμα και δήλωσε ότι στηρίζει και τους τέσσερις υποψηφίους που προέκυψαν από την παράταξή του. Μη τον μονοπωλείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου * for Click to select the duration you give consent until.