Η Christina Karagiannis είναι μια ξεχωριστή φωτογράφος. Μεγαλωμένη στο Παλαιό Φάληρο, το έμφυτο ταλέντο της στη φωτογραφία της επέτρεψε να δουλέψει και να εκθέσει τη δουλειά της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείτε τι μας είπε:

1. Πες μας λίγα λόγια για σένα

Ελληνίδα, γεννημένη στο Ντυσελντορφ, μεγαλωμένη μεταξύ Παλαιού Φαλήρου και Σαντορίνης. Με έμφυτο το μικρόβιο για τη φωτογραφία, τη μουσική, το ταξίδι και την περιπέτεια. Την περιέργεια για τη ζωή. Η φωτογραφία ήρθε σχετικά αργά στη ζωή μου, ξεκάθαρα απο σύμπτωση. Αλλά έμελλε να γίνει το σημαντικότερο κομμάτι της μέχρι τώρα ζωής μου.

2. Ποια είναι η σχέση σου με το Παλαιό Φάληρο;

Μεγάλωσα στο Π. Φάληρο.  Εικόνες όπως ο παππούς μου να με πηγαίνει στις τότε κούνιες του Πράπα για να χαζέψουμε τα παγόνια και να ταϊσουμε τους γλάρους. Τα παιδικά μου βιώματα, οι γειτονιές, οι παρέες, το σχολείο, οι κοπάνες στον κυματοθραύστη, η παραλία, τα ραντεβού στον Παχό, η αλμύρα και η υγρασία της θάλασσας.

3. Έχεις ταξιδεψει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τι σε εμπνέει και τι σου δίνει ώθηση στη δουλεια σου;

Με εμπνέει η ίδια η ζωή. Οι άνθρωποι. Τα βιώματά μου. Οι φίλοι μου. Η θάλασσα και η μουσική.

4. Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου; 

Ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Να ταξιδέψω σε ανεξερεύνητους για μένα προορισμούς. Να μη σταματήσω να μαθαίνω και να χαμογελώ!

5. Με μια λέξη πως θα χαρακτήριζες το Παλαιό Φάληρο;

Παραλία Εδεμ.


Περισσότερες πληροφορίες: Christina Karagiannis Photography

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *