Δυστυχώς, γινόμαστε μάρτυρες ενός κακού φαινομένου που δημιουργεί πανικό στους γονείς. Πρόκειται για την ανακοίνωση των κρουσμάτων στα σχολεία και τις φήμες που διασπείρονται χωρίς φειδώ άλλοτε με καλή προαίρεση κι άλλοτε για διασπορά πανικού.

Γι αυτό το λόγο, καλό είναι να ακολουθούμε όλοι τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, του Δήμου και των Διευθυντών των Σχολείων. Οι φήμες, η ραδιοαρβύλα και η διασπορά πανικού δεν είναι καλός σύμβουλος ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που όλοι έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την αποφυγή νέων κρουσμάτων.

Πολλές φορές, οι μαθητές προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις προκειμένου να αποφύγουν τα μαθήματα. Άλλες, επειδή κάποιοι γονείς έρχονται σε επικοινωνία μεταξύ τους και μεταφέρουν διαστρεβλωμένες ειδήσεις. Δυστυχώς, το φαινόμενο παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ανυπόληπτα sites μεταφέρουν γενικόλογες ή λανθασμένες ειδήσεις για λίγα clicks δημιουργώντας πανικό.

Στο pfaliro.gr έχουμε αποφασίσει να μην αναμεταδίδουμε παρά μόνο επίσημες ενημερώσεις από τον Δήμο, για την αποφυγή αυτού του φαινομένου.

Καλή Δύναμη στους γονείς!

Η μέχρι τώρα ενημέρωση για κλείσιμο τμημάτων

Ήδη ο Δήμος προβαίνει στις ανάλογες ενέργειες σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ που έχει την ευθύνη για το κλείσιμο των τμημάτων με το αρμόδιο Υπουργείο. Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μιχάλης Μιχαηλίδης βρίσκονται κυριολεκτικά 24 ώρες το 24ωρο σε επιφυλακή για νέες ενημερώσεις του ΕΟΔΥ προκειμένου να δράσουν άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy