Σε μήνυμα του στην προσωπική του σελίδα, ο τέως Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, ενημέρωσε τους φίλους και υποστηρικτές του για την πορεία της υγείας του:

ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Εκατοντάδες αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες μου, έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια, αλλά και μέχρι τώρα, της σχετικά πρόσφατης σοβαρής περιπέτειας της υγείας μου.
Θέλω λοιπόν με χαρά, να σας κάνω γνωστό, ότι μόλις χθες 18 Μαΐου ολοκληρώθηκε και ο ετήσιος πλήρης αιματολογικός και αξονικός έλεγχος, τα δε αποτελέσματα έδειξαν ότι είμαι πλέον απολύτως υγιής.
Αυτή τη μεγάλη χαρά μου θέλω να μοιραστώ με όλους τους αγαπημένους φίλους και φίλες και να τους ευχηθώ από καρδιάς, να αντιμετωπίζουν με καρτερικότητα, δύναμη ψυχής, αισιοδοξία και πίστη για τελική νίκη όλων των δυσκολιών της ζωής.
Με αγάπη
Διονύσης Χατζηδάκης

Να θυμίσουμε ότι ο τέως Δήμαρχος είχε αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του. Του ευχόμαστε να ναι πάντα γερός!

One Reply to “Διονύσης Χατζηδάκης: «Είμαι πλέον απόλυτα υγιής»”

  1. Σιδερένιος κύριε Χατζηδάκη.Να είστε πάντα γερός ,χαρούμενος και δυνατός.Με εκτίμηση Μπίσσα Σπυριδούλα-Έφη,κάτοικος Παλαιού Φαλήρου!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy