Δωρεάν Drive Through Tests από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου την Τετάρτη 23/12 & την Πέμπτη 24/12 από τις 10 π.μ έως τις 3 μ.μ. στο Parking του Κλειστού Γυμναστηρίου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ

Οι έλεγχοι θα διεξαχθούν από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αποκλειστικά και μόνο σε επιβαίνοντες σε οχήματα (αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, ποδήλατο, ηλεκτρικό πατίνι κ.λπ.) και όχι σε πεζούς.

Στα οχήματα θα επιβαίνουν έως τρία (3) άτομα, όλα με μάσκες. Τα τεστ μπορούν να γίνουν μόνο σε άτομα άνω των δέκα (10) ετών, τα οποία θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ, Δελτίο Ταυτότητας, καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα αποσταλεί με SMS το αποτέλεσμα.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν στο τέστ, θα πρέπει για τη μετακίνησή τους να χρησιμοποιήσουν τον Κωδικό 1 (επίσκεψη σε ιατρό). Η προσέλευση στο χώρο διενέργειας των τεστ θα γίνεται από την κεντρική είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ.

Η πρόσβαση και η κίνηση των οχημάτων στον χώρο και προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού, θα ρυθμίζεται από υπαλλήλους και στελέχη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, με στόχο την γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση όσων προσέλθουν.

Όσοι δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ παρακαλούνται να αποφύγουν την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, επίσης για την διευκόλυνση της δράσης δεν θα πραγματοποιηθεί η βιολογική Λαϊκή Αγορά. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy