Δυστυχώς, τίτλους τέλους έβαλε η μεγάλη αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών Village Cinemas στο Παλαιό Φάληρο. Πολλοί Φαληριώτες έσπευσαν από τις πρώτες μέρες που έληξε η καραντίνα να κλείσουν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν κάποια ταινία. Με λύπη διαπίστωσαν ότι ο μεγάλος πολυχώρος έκλεισε οριστικά.

Όπως άλλωστε είναι γνωστό το συγκρότημα SouthPolis είχε βγει σε πλειστηριασμό από την Alpha Bank με τελικό πλειοδότη το επενδυτικό fund Brooklane το οποίο δραστηριοποιείται στην αγορά μεγάλων ακινήτων. Έτσι, το ακίνητο των 18 στρεμμάτων πρόκειται να αξιοποιηθεί για επαγγελματικές χρήσεις (γραφεία μεγάλων επιχειρήσεων) όπως άλλα αντίστοιχα ακίνητα της επενδυτικής εταιρείας ενώ υπάρχουν συζητήσεις και για άλλες χρήσεις.

Άλλωστε και η κινηματογραφική αγορά πνέει τα λοίσθια με την είσοδο της ηλεκτρονικής παροχής κινηματογραφικού υλικού μέσα από πλατφόρμες, με τελειωτικό χτύπημα την εμφάνιση του κορονοϊού. Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι σε πρόσφατη μέτρηση ο μέσος όρος θεατών ήταν 6 άτομα ανά αίθουσα.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να μην αναπολούμε όλοι μας στιγμές μέσα σε αυτό τον τόσο εντυπωσιακό χώρο! Θα μας λείψει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy