Στο πλευρό του προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργου Στασινού, θα βρεθεί στις επικείμενες εκλογές ο Φαληριώτης Πολιτικός Μηχανικός, Χρήστος Σεκαράς.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του έγραψε:

“Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου συμμετέχω στις εκλογές του TEE στο ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, στο πλάι του προέδρου της, Γιώργου Ν. Στασινού. Μέσω της υποψηφιότητάς μου θέλω να εκπροσωπήσω όλους τους νέους μηχανικούς που παλεύουν στα δύσκολα χρόνια της κρίσης μένοντας στη χώρα και στο επάγγελμα, δίνοντας τον καθημερινό αγώνα σε ένα ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον, όντας υποαμοιβόμενοι, υπερφορολογημένοι και απαξιωμένοι.

Παρά τις αντιξοότητες σταθήκαμε όρθιοι και μετά από μια δεκαετία κρίσης μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η κρίση αυτή μας έμαθε πολλά και μας έκανε πιο δυνατούς.


Στις 3 Νοεμβρίου ο Τεχνικός κόσμος της χώρας πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά. Μακριά από στενές κομματικές αντιλήψεις και συντεχνιακές λογικές, θα πρέπει να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του προέδρου μας, Γιώργου Ν. Στασινού, ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων όλα αυτά τα χρόνια, όντας φωνή προόδου και λογικής σε ένα πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον που πολλές φορές κινούνταν ανάμεσα στο φαντασιακό, το υπερβατικό και τον ανούσιο ακτιβισμό.

Πάνω από όλα το χρωστάμε στις γενιές που έρχονται, στις σπουδές μας και στον ίδιο μας τον εαυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy