Με μήνυμα της η Αγγελική Ξυνού, η οποία πρωτοστάτησε στο άνοιγμα του 2ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη, ενημέρωσε για τη λήξη της κατάληψης:


“Φαίνεται πως επικράτησε η λογική στο 2ο Γυμνάσιο Π.Φαλήρου, ύστερα από την παρέμβαση γονέων και μαθητών για την κατάληψη του σχολείου.

Συγκεκριμένα, οι γονείς συνόδεψαν τα παιδιά τους για μάθημα κανονικά στο κατειλημμένο σχολείο προκειμένου να γίνει διάλογος παρουσία του διευθυντή του σχολείου και ορισμένων καθηγητών.

Τελικά, το σχολείο άνοιξε κανονικά προκειμένου να καθαριστεί και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λειτουργήσει την Δευτέρα.

Είναι δεδομένο ότι ο κορονοϊός δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων. Όμως, η προσπάθεια ορισμένων σε αυτή την αναμπουμπούλα να εκμεταλλευτούν μικρά παιδιά και γονείς για πολιτικά οφέλη είναι επιζήμια για όλους, μα πάνω απ’ όλα για τα ίδια τα παιδιά”

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε ανακοίνωση του ενημέρωσε για τον τρόπο δράσης του κατά τη διάρκεια της κατάληψης και τη συνεργασία του με όλους τους εμπλεκόμενους.

Είναι παρήγορο ότι το Παλαιό Φάληρο παραμένει από τους λίγους δήμους που το φαινόμενο των καταλήψεων ελέγχθηκε με διάλογο και συνεργασία με καθηγητές και μαθητές με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Παιδείας, Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy