Νέες ευχάριστες εξελίξεις για το οραματικό έργο του Γιάννη Φωστηρόπουλου, τη δημιουργία υπόγειου parking στο Κεντρικό Παλαιό Φάληρο με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών Αντώνης Τρίτσης όπως σας είχαμε πρώτοι ενημερώσει εδώ

Πρόκειται για ένα έργο που εδώ και δεκαετίες οι Παλαιοφαληριώτες περίμεναν. Μετά από εξαντλητική προσπάθεια του ίδιου του Δημάρχου με την ομάδα του, πλέον μπορεί να περηφανεύεται ότι βάζει την υπογραφή του σε ένα έργο-σταθμό στην θητεία του.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους δημότες:

“Μετά από προκαταρκτικές έρευνες και μελέτες που διήρκησαν πάνω από ένα έτος, στις 9 Μαρτίου καταθέσαμε Τεχνικό Δελτίο στην πρόσκληση ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, για ένα σύγχρονο και μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων (parking), κάτωθεν του πάρκου Φλοίσβου.Σήμερα, μόλις τέσσερις μήνες μετά, το υποβληθέν αίτημα εγκρίθηκε και με απόφαση του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας , τον οποίο ευχαριστώ, το έργο εντάσσεται και χρηματοδοτείται το πρώτο του στάδιο, αυτό της εκπόνησης των απαραίτητων τεχνικών μελετών, με το ποσό των 1.379.499 €. Το συνολικό ποσό χρηματοδότησης του έργου ανέρχεται σε 12.400.000 € και με την ολοκλήρωσή του θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα στάθμευσης, που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πλέον πυκνοκατοικημένης περιοχής του Παλαιού Φαλήρου.Ένα χρόνιο αίτημα των Παλαιοφαληριωτών που αποτελούσε και προεκλογική μας δέσμευση ξεκινά να υλοποιείται.Συνεχίζουμε, γιατί το Παλαιό Φάληρο μας ενώνει!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy