Με 45,1% θετική άποψη για τον Υποψήφιο Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο, ολοκληρώθηκε η έρευνα του Γιάννη Φρέρη για λογαριασμό της Κίνησης «Φάληρο Άλλη Πόλη«, με σκοπό τη σύμπραξη του στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Αναλυτικότερα, σχετικά με την άποψη των ερωτώμενων για τις εως τώρα υποψηφιότητες στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, ο Γιάννης Φωστηρόπουλος καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 45,1%! Στην αντίστοιχη ερώτηση οι θετικές απαντήσεις στους άλλους υποψηφίους κατά σειρά κατάταξης ήταν: ο Κώστας Μερκουράκης με 18,3%, ο Στέλιος Κατσέλης με 15,9%, ο Ανδρέας Δούμας με 15,2%, ο Δημήτρης Πιτούλης με 12,2%, η Βίκυ Ανδρικοπούλου με 9,8%, ο Γιώργος Βασιλείου με 7,3%, ο Στ. Μεταξάς με 5,5%, ο Ν. Κατσένης με 4,9% και ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Ν. Γαρδίκης με 3%.

Ο Γιάννης Φρέρης διευκρίνισε μετά τα αποτελέσματα πως «Η έρευνα δεν είναι δημοσκόπηση που υπάγεται στους δεοντολογικούς κανόνες των εταιρειών του κλάδου για την εξαγωγή συμπερασμάτων περί πρόθεσης ψήφου, ενώ δεν θέτει το ερώτημα «ποιον/ποιαν θα ψηφίζατε;». Επιδιώκει μόνο την έκφραση της «συμβουλής» των δημοτών προς την κίνηση «Άλλη Πόλη», θέτοντας παράλληλα καίριες ερωτήσεις για ζητήματα της καθημερινότητας και διερευνώντας τα κριτήρια που πρυτανεύουν στην επιλογή υποψηφίου Δημάρχου«.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *