Στα πλαίσια της αξιολόγησης των λόγων και έργων στο Παλαιό Φάληρο και της νέας δημοτικής αρχής, ένα χρόνο μετά, το pfaliro.gr έφτιαξε ένα μικρό ερωτηματολόγιο που αφορά τόσο τους δημότες όσο και τους κατοίκους του Παλαιού Φαλήρου που δεν ψηφίζουν αλλά έχουν άποψη για τα τεκταινόμενα.

Μπορείτε να συμμετέχετε ανώνυμα ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΔΩ

Η αξιολόγηση αυτή δεν έχει τα χαρακτηριστικά της επιστημονικής δημοσκόπησης ούτε έχει σκοπό να έχει τέτοια αποτελέσματα. Είναι μια προσπάθεια αξιολόγησης των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας σε σχέση με τα τεκταινόμενα του Δήμου.

Στο τέλος του μήνα θα έχουμε μια πρώτη εικόνα των αποτελεσμάτων.

5 Replies to “Ερωτηματολόγιο για το πως αξιολογείτε τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου!

  1. Μπράβο σας γιαυτό το ερωτηματολόγιο θα έχουμε μια εικόνα της προσπάθειας μας απέναντι στον δημοτη στην πόλη μας θα δούμε τι σκεφτετε αυτός για εμάς εάν είναι θετικά τα πράματα δεν θα εφυσηχασουμε θα εντείνουμε τις προσπάθειες για να πάμε σε καλύτερο. Επίπεδο. Εάν είναι αρνητικό θα κάτσουμε να δούμε τι φταίει. Σε όλες τις περίπτωσης σας ευχαριστούμε.
    Προϊστάμενος καθαριότητας.

  2. Ο Δήμος δουλεύει “ρολόι”. Ο κος Φωστηρόπουλος ακολουθεί την παράδοση του κου Χατζηδάκη και το Παλαιό Φάληρο είναι ένας δήμος με υψηλή ποιότητα ζωής για τους δημότες του, Κανένα παράπονο πολλά μπράβο στην νέα δημοτική αρχή!

  3. Καλά σε άλλη πόλη ζούνε μια φορά να μην πέφτει γλύψιμο και να ακουστούν και να ειπωθούν αλήθειες δεν γίνετε???πλάκα μου κάνετε έλεος ακόμα δεν έχει γίνει κάτι αξιόλογο οι περισσότεροι διαφημίζουν τις επιχειρήσεις του βγάζουν φωτο άσχετες κάτι σοβαρό εγώ δεν έχω δει ένα νωρίς ακόμα.. Σαφώς και ο κ φωστηροπουλος δεν μπορεί μόνος του χρειάζεται σωστούς τίμιους και αληθινούς συνεργάτες..αλλά δεν το βλέπω δυστυχώς

  4. Ερωτηματολόγιο χωρίς ουσία, δεν προσφέρει σε κανένα τίποτα, καλύτερα να ζητάγατε απο τους δημότες άσχετα που ψηφίζουν και άσχετα ποιον ψήφισα να σας πουν τα προβλήματά τους παρά να ζητάτε να δώσουν τα εύσημα στο δήμαρχο και τη δημοτική αρχή δεν τα έχουν ανάγκη τα προβλήματα θέλουν να γνωρίζουν, ας δει τα προβλήματα η δημαρχία και ας τα αξιολογήσει, απο γλείψιμο έχουμε χορτάσει σε αυτή τη χώρα

  5. Ο Φωστηροπουλος είναι ο νέος Χατζιδάκης,θα έχει διάρκεια στο Φάληρο! αλίμονο από κάποιες υπάρξεις που είναι χαμένες στη μακαριότητα της ματαιοδοξίας τους!!!!!!ο Φωστηροπουλος θα είναι ο δήμαρχος για πάντα!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy