Η ταλαιπωρία των φορολογούμενων στο Παλαιό Φάληρο τελειώνει! Μετά τις ενέργειες του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου και σε συνεργασία με τον κο Πιτσιλή στην ΑΑΔΕ, εγκρίθηκε και είναι έτοιμο να λειτουργήσει Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Παλαιό Φάληρο.

Η ενοποίηση των ΔΟΥ έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Παλαιό Φάληρο καθώς προκρίθηκε η έδρα της Γλυφάδας. Άμεσα, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, με επιστολή του ήδη από τις 3/7/2020 προς τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. Γιώργο Πιτσιλή, έθετε τον προβληματισμό του και ζητούσε παρέμβαση για το θέμα .  

Γι αυτό το λόγο, ένα μήνα μετά, συναντήθηκε ο ίδιος με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Η ίδρυση του γραφείου εξυπηρέτησης – ενημέρωσης φορολογουμένων προτάθηκε και επιδιώχθηκε από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου ως αντίμετρο στην ειλημμένη, δρομολογημένη από καιρό, μη ανατρέψιμη σχετική απόφαση της Α.Α.Δ.Ε, με προφανή στόχο την μείωση της ταλαιπωρίας για τους δημότες και τις επιχειρήσεις .

Ήδη οι αρμόδιοι υπάλληλοι που θα στελεχώσουν το Γραφείο Εξυπηρέτησης είναι στη θέση τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pfaliro.gr, η έδρα του Γραφείου θα είναι στο Πνευματικό Κέντρο Π.Φαλήρου στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας ενώ σύντομα θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου * for Click to select the duration you give consent until.