Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος για τα προβλήματα του δήμου και τις στοχεύσεις του ίδιου κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όχι μόνο ο δήμος Παλιού Φαλήρου, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι δήμοι είναι αυτό της συνεχούς αλλαγής της νομοθεσίας και της προσαρμογής στη νέα. Με τις τελευταίες αλλαγές στην κυβερνησιμότητα των δήμων, ο κ. Φωστηρόπουλος δήλωσε πως «τα πρώτα δείγματα για το Παλαιό Φάληρο είναι ιδιαίτερα θετικά» και πως «έχει επιτευχθεί η άμεση επίλυση στην κυβερνησιμότητα».

Μίλησε ακόμα για το πρόβλημα των σκουπιδιών, ζήτημα που οι περισσότεροι αν όχι όλοι δήμοι της Αθήνας αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζοντας πως υπάρχει εξαιρετική συνεργασία και εμπιστοσύνη στους εργαζομένους. Έθεσε επιγραμματικά τους στόχους της δημαρχίας για το Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι περιλαμβάνουν τη θαλάσσια συγκοινωνία, την επίλυση προβλημάτων στάθμευσης, τη δημιουργία προβλητών, τη διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών και την αγαστή συνεργασία με τους άλλους δήμους.

Μίλησε φυσικά και για το Project Αττική Ριβιέρα λέγοντας ότι θα είναι μεν ένα δύσκολο έργο, θα πρέπει ωστόσο να υπάρξουν και οι υποδομές και για τις γύρω περιοχές. «Χρειάζεται μεράκι, πίστη και καλή συνεργασία με την περιφέρεια και την κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Φωστηρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου * for Click to select the duration you give consent until.