Ένα ακόμη περιστατικό εξαπάτησης Φαληριώτη από απατεώνες εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του ίδιου του Δημάρχου πριν λίγες μέρες στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, στην Αγίου Αλεξάνδρου, στο Παλαιό Φάληρο.

Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν μια ανυποψίαστη κυρία μεγάλης ηλικίας προσπαθώντας να την εξαπατήσουν, δηλώνοντας πως είναι συγγενείς της. Ενώ προσπαθούσαν να της αποσπάσουν την προσοχή, επενέβη ο Γιάννης Φωστηρόπουλος που επέβλεπε έργα καθαρισμού στην πλατεία, καθυστερώντας την φυγή τους προκειμένου να επέμβει η Αστυνομία.

Το περιστατικό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει στην περιοχή μας. Ο ίδιος ο Δήμαρχος ενημέρωσε πολλάκις και μέσω τηλεοπτικών συνδέσεων για επιτήδειους που παριστάνουν τους υπαλλήλους του Δήμου, της ΔΕΗ ή του φυσικού αερίου, προκειμένου να μπουν σε σπίτια ανυποψίαστων πολιτών, συνήθως μεγάλης ηλικίας.

2 Replies to “Φύλακας-άγγελος γιαγιάς ο Δήμαρχος που ακινητοποίησε απατεώνες!

  1. Πρόχειρογραμμένο μοιαζει να προπαγανδίζει… λόγω του θέματος με τα Εμβόλια γιατι δύσκολα πιστεύει κάποιος τις δικαιολογίες που ειπώθηκαν…ΤΩΡΑ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΦΆΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 10 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΈΡΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου * for Click to select the duration you give consent until.