Πολλές φορές έχουμε συναντήσει φωτογραφίες του στο Διαδίκτυο. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από αυτή τη φαντασμαγορική όψη του Παλαιού Φαλήρου και όχι μόνο όπως οι παραπάνω;

Ονομάζεται Γρηγόρης Παπαγεωργίου (@Grego_rios), είναι υποπλοίαρχος στο Εμπορικό Ναυτικό, με καταγωγή από την Ήπειρο και την Αργεντινή! Μεγαλωμένος στις γειτονιές του Π. Φαλήρου έχει πάιξει στην ομάδα πόλο. Δηλώνει λάτρης της θάλασσας και των ταξιδιών με την μοτοσυκλέτα του ανά τον κόσμο (εξού και η πληθώρα φωτογραφιών του από όλη τη Γη), ενώ δεν παραλείπει και τις χειμερινές βουτιές στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου.

Οι λήψεις σου κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Πώς φαίνεται το Παλαιό Φάληρο από ψηλά;

Grego_Rios: Είναι εμφανές πως η θάλασσα κάνει την αστική ζούγκλα που μας περιβάλει να φαντάζει πιο εξωτική. Αυτό γίνεται εντονότερο απο ψηλά.

Έχοντας μεγαλώσει εδώ τι σε δένει με το Φάληρο και τι σε «χαλάει»;

Grego_Rios: Το Παλαιό Φάληρο φαίνεται όμορφο απο όπου κ αν το δει κανείς.. Αλλά η πραγματική του ομορφια κρύβεται στους ανθρώπους του , στις γειτονιές και στην παραλία όπου γυρνώντας συναντάς οικείους και αισθάνεσαι σαν να έχεις βγει στην αυλή του σπιτιού σου. Δεν νομίζω πως με χαλάει κάτι… 

Τι πιστεύεις ότι λείπει από τη γειτονιά σου;

Grego_Rios: Θα ήθελα πραγματικά η παραλια να εκτεινόταν ως την πόρτα του σπιτιού μου..

Από τα ταξίδια σου ποια πόλη ή περιοχή του κόσμου μοιάζει με το Παλαιό Φάληρο;

Grego_Rios: Κανένα μέρος δεν ειναι ίδιο στον κόσμο.. η ομορφιά δίνει ιδιαιτερότητες και οι ιδιαιτερότητες χαρακτήρα. Επίσης όταν αγαπάς κάτι δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός.. Ίσως σε χαρακτήρα θα έμοιαζε με το Miraflores στη Λίμα του Περού.

Με μια λέξη πως θα χαρακτήριζες την περιοχή μας;

Grego_Rios : Εδεμ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy