Η δυναμική που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου με την αμεσότητα που έχει η σχέση του με τους πολίτες φαίνεται πλέον δια γυμνού οφθαλμού.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, έχει τονίσει πολλές φορές ότι η σχέση του με τους πολίτες θα είναι αδιαμεσολάβητη. Γι αυτό το λόγο ξοδεύει αρκετό χρόνο κάθε μέρα προκειμένου να απαντά προσωπικά σε κάθε ερώτημα, είτε αφορά δημότη είτε όχι, έχοντας δώσει εντολή στους συνεργάτες του να είναι ενήμερος για κάθε παράπονο. Μάλιστα έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που άπτονται ευπαθείς ομάδες, χωρίς να διαφημίζει τις πράξεις του.

Σε πολλές περιπτώσεις, όταν πολίτες ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα προβλήματα που χρήζουν άμεσης παρέμβασης, σχολιάζει ο ίδιος δείχνοντας έμπρακτα ότι υπάρχει αλλαγή φιλοσοφίας από παλαιότερες νοοτροπίες.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί αυτοδιοικητικοί που δεν τον στήριξαν συστρατεύονται πλέον ανοικτά μαζί του καθώς αντιμετωπίστηκαν με την ίδια προσοχή όπως οι στενοί του συνεργάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy