Μια συγκινητική ιστορία του άστεγου κυρίου Αντώνη ο οποίος παλεύει για την επιβίωση του εδώ και αρκετό διάστημα στο Παλαιό Φάληρο ήρθε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Σκάι.

Ο κος Αντώνης βρέθηκε σε δύσκολη θέση όμως οι κοινωνικές δομές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με την ευαισθησία του ίδιου του Δημάρχου κυρίου Γιάννη Φωστηρόπουλου, βρήκε την υποστήριξη που χρειαζόταν. Σε τηλεφωνική του παρέμβαση παρουσίασε τη ζωή του και την στήριξη που δέχεται.

Η μαρτυρία του είναι η καλύτερη επιβεβαίωση της δουλειάς που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στο τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Ήδη έχει δοθεί τιτάνια προσπάθεια το προηγούμενο διάστημα, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα στέγασης τους σε συνεργασία με δημόσιους φορείς και ιδιωτικές πρωτοβουλίες (Δείτε εδώ). Παράλληλα ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει κρούσει τον κώδωνα κινδύνου δημόσια στην τηλεόραση για το θέμα καθώς πολλοί ανήμποροι συμπολίτες μας από όλη την Αττική βρίσκουν καταφύγιο στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου.

Δείτε την μαρτυρία του κυρίου Αντώνη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου * for Click to select the duration you give consent until.