Το Κέντρο Εξειδικευμένης Μελέτης παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα μελέτης με βάση την υψηλή επιστημονική κατάρτιση και εξειδίκευση των θεραπευτών, αλλά και την αγάπη για το παιδί και τον άνθρωπο.

Το κέντρο απευθύνεται σε παιδιά παιδικής ηλικίας, δημοτικού και γυμνασίου, προσφέροντας υπηρεσίες καθημερινής μελέτης, λογοθεραπείας και ειδικών μαθησιακών παρεμβάσεων. Επιπλέον, μπορεί να παράσχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αναφορικά με ένα ευρύτατο φάσμα διαταραχών και δυσκολιών που πιθανόν να εμφανιστούν κατά την περίοδο της ανάπτυξης του παιδιού.

Υπό την επίβλεψη της ειδικής παιδαγωγού, Γιολάντας Μαρασίδη, το Κέντρο Εξειδικευμένης Μελέτης στοχεύει στην έγκυρη ανίχνευση και αξιολόγηση των μαθησιακών δυσκολιών αλλά και στην πλέον κατάλληλη και εξειδικευμένη παρέμβαση.

Τα τμήματα σχολικής μελέτης διαμορφώνονται ανάλογα με τη σχολική βαθμίδα – δημοτικό ή γυμνάσιο– και κατόπιν αξιολόγησης. Η ένταξη στα ομαδικά τμήματα γίνεται με βάση τις  μαθησιακές ανάγκες του κάθε παιδιού, τις γνωστικές ικανότητές του και το προσωπικό του προφίλ. Τα τμήματα είναι ολιγομελή (έως 6 άτομα) και τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις σχετικά με τους κανόνες υγιεινής.

Η μελέτη διαρκεί 2 ώρες για το δημοτικό και 2,5 ώρες για το γυμνάσιο. Το διδακτικό και παιδαγωγικό πρόγραμμα οργανώνεται από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς στην Ειδική Αγωγή, οι οποίοι αποτελούν και μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας του Κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το

Κέντρο Εξειδικευμένης Μελέτης (facebook & instagram)

στο 210-9834420 / 6941466666 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

 www.s-study.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy