Με ποσοστό ρεκόρ και τεράστια διαφορά από τον αντίπαλο του Ανδρέα Δούμα, ο Γιάννης Φωστηρόπουλος είναι ο νέος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Φωστηρόπουλος και η παράταξη “Συνεχίζουμε για το Παλαιό Φάληρο” έλαβαν 75,60% έναντι του Ανδρέα Δούμα και της παράταξης “Όλοι Μαζί για το Παλαιό Φάληρο” με ποσοστό 24,40%.

Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος με αυτό το ποσοστό κατέγραψε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία των εκλογικών διαδικασιών στο Παλαιό Φάληρο, ξεπερνώντας τον προκάτοχο του Διονύση Χατζηδάκη, ο οποίος στην πρώτη του εκλογή στη Β’ Κυριακή είχε κερδίσει με 55%.

Ο νέος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κος Γιάννης Φωστηρόπουλος έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του και τους άμεσους συνεργάτες του, αναφέρθηκε στην τεράστια ευθύνη που δημιουργεί αυτό το αποτέλεσμα, δίνοντας παράλληλα το χέρι στους αντιπάλους του, καθώς τα προβλήματα του Π. Φαλήρου είναι κοινά.

Σε μια συγκινητική στιγμή, ο Διονύσης Χατζηδάκης, εκθείασε τον νέο Δήμαρχο, παρομοιάζοντας τον με αητόπουλο δίπλα στον αετό, μια φράση που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο τέως Δήμαρχος για τον διάδοχο του.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσαν το εκλογικό κέντρο της παράταξης Φωστηρόπουλου με βεγγαλικά και ιαχές για την μνημειώδη νίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy