Ένα ακόμα έργο κόσμημα προστίθεται στα ήδη παραδοτέα έργα επί δημαρχίας του Γιάννη Φωστηρόπουλου. Πρόκειται για την πλήρη ανακατασκευή της ταλαιπωρημένης ανατολικής παιδικής χαράς του Φλοίσβου (στο Πάρκο Φλοίσβου) την οποία επισκέπτονται εκατοντάδες παιδιά καθημερινά.

Μια από τις δεσμεύσεις του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου να φροντίσει ώστε στο σύνολο της παραλιακής ζώνης, το στολίδι της Πόλης να υπάρχει μια παιδική χαρά αντάξια των προσδοκιών των μικρών Φαληριωτών. Σύγχρονη ασφαλής με πληθώρα οργάνων και παιχνιδιών για τα παιδιά, με χώρους αναψυχής για τους γονείς, δημόσια και δωρεάν για όλους.Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου με βίντεο στο οποίο αναδεικνύεται το νέο έργο έγραψε:

Με την πλήρη ανακατασκευή της ανατολικής παιδικής χαράς Φλοίσβου, παραδίδουμε μια ακόμα ονειροχώρα στους μικρούς μας φίλους!Κατά την διάρκεια ανακατασκευής του νέου στολιδιού της πόλης μας, άγνωστοι, έδειξαν την περιφρόνησή τους προς όλους τους δημότες, τους γονείς, αλλά και τα παιδιά μας, βανδαλίζοντας όχι μία αλλά δύο φορές, όργανα και περιβάλλοντα χώρο. Τα παιδιά μας αξίζουν να απολαμβάνουν τις ασφαλείς και σύγχρονές εγκαταστάσεις του Δήμου και αυτό θα επιτευχθεί μόνο όταν όλοι γίνουμε φύλακες της κοινής μας περιουσίας.Με τη συμβολή όλων μπορεί ο δημόσιος χώρος να προφυλαχθεί από βανδαλισμούς και να διατηρηθεί ασφαλής, όμορφος και καθαρός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy