Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του ως νέος Δήμαρχος, κάνοντας πράξη τις εξαγγελίες του για αλλαγή σελίδας στον Δήμο.

Συγκεκριμένα, μετά από πάρα πολλά χρόνια οι Φαληριώτες βλέπουν σε οδούς του Παλαιού Φαλήρου μηχανήματα ασφαλτόστρωσης, που είχαν να περάσουν καιρό από τις γειτονιές. Παρουσία του ίδιου του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου, Αλέξανδρου Κορόμηλου, οι εργασίες ξεκίνησαν πυρετωδώς.

Αυτό ήταν ένα από τα πάγια αιτήματα πολλών κατοίκων καθώς το οδικό δίκτυο του Παλαιού Φαλήρου είχε πολλά χρόνια να περιποιηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Παρομοίως έχει ξεκινήσει μια τιτάνια προσπάθεια για να επισκευαστούν τα πεζοδρόμια. Εκεί, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα καθώς δεν έχει υπάρξει μαζική επισκευή για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με ευθύνη τόσο του Δήμου όσο και των κατοίκων που αμελούν να αλλάξουν πλάκες έξω από την πόρτα τους.

Σε κάθε περίπτωση, θα είμαστε εδώ να ελέγχουμε τις δράσεις της νέας Δημοτικής Αρχής που μέχρι στιγμής εκπλήσσει ευχάριστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου * for Click to select the duration you give consent until.