Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου “Φλοίσβος” έκοψε την πίτα της η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και η ΟΝΝΕΔ παρουσία υπουργών, βουλευτών και πλήθος στελεχών και μελών του κόμματος.


Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση βρέθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, κος Νίκος Δένδιας, ο οποίος φαίνεται ότι έχει αποκτήσει γερές βάσεις στην περιοχή. Το παρών έδωσαν ο υφυπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου, Νίκος Παπαθανάσης, που ακούγεται ότι θα επιλέξει το Νότιο Τομέα για περιφέρεια εκλογής του, οι βουλευτές Διονύσης Χατζηδάκης, Κων/νος Κυρανάκης, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Γιάννης Καλλιάνος, Βασίλης Σπανάκης και η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Φωστηρόπουλος μίλησε για το οικογενειακό κλίμα στη Νέα Δημοκρατία και το ρόλο που πρέπει να παίξει η τοπική οργάνωση για τα προβλήματα της πόλης. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στις κωλυσιεργίες για την πεζογέφυρα και το παραλιακό μέτωπο.

Η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, Βαρβάρα Μιχαηλίδου ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης για την αμέριστη στήριξη τους.

Ο Χρήστος Σεκαράς, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Π.Φαλήρου, ανακοίνωσε την αναβάθμιση του σε πρόεδρο της Β1 Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ δίνοντας την σκυτάλη στο Νίκο Μαρασίδη.

Το παρών έδωσαν ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Τάσος Γαϊτάνης,  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Καρούμπαλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Χρυσοβερίδης, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Κορόμηλος, Αλέξανδρος Πανταζής, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Νίκυ Γιάκοβλεφ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Δούμας, Μαρία Μιχαλοπούλου, Μαίρη Τρύφων, Δημήτρης Μπόγρης, Μιχάλης Κουμεντάκος, Μπάμπης Παπακωστόπουλος, Μελέτιος Βατίστας, η περιφερειακή σύμβουλος Τζίνα Αδαμοπούλου, ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Γιαννιός,  ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος τοπικής ΝΔ Αλίμου, Μανώλης Μιχαλέτος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος τοπικής ΝΔ Αγ. Δημητρίου Βαγγέλης Μαλαθούνης, ο τοπικός σύμβουλος Καλλιθέας Δημήτρης Δεληασλανίδης και η Λόλα Καψάνη μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, o αν. Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Πήλιουρας, ο υπεύθυνος Πολ.Συμβουλίου Γιάννης Φυτόπουλος και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μοσχάτου-Ταύρου Χρήστος Τσιφλικιώτης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και οι πρόεδροι των συλλόγων, Λίτσα Κολυβά (Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού), Μαρία Καφούρου (Σύλλογος Αθηνά), Βίκυ Βλάχου (Οικολογική Συνεργασία) και η Μαρία Δάφνου (εκπρόσωπος της Παναθηναϊκής).  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *