Πλήρης επιβεβαίωση των όσων προαναγγείλαμε πριν λίγους μήνες για τις Δημοτικές Εκλογές στο Παλαιό Φάληρο (βλέπε εδώ), από τα στοιχεία επιστημονικής δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα Παραπολιτικά.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου μόνος πρώτος εμφανίζεται ο Γιάννης Φωστηρόπουλος με 31,7% με διαφορά 24,6% (!) από τον δεύτερο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μερκουράκη. Με τους αναποφάσιστους να φτάνουν το 33%, η διαφορά είναι βέβαιο πως θα μεγαλώσει, φτάνοντας με αναγωγή και δεδομένη αποχή τον Γιάννη Φωστηρόπουλο να κερδίζει από την 1η Κυριακή!

Στην 3η θέση με 6,7% εμφανίζεται ο Ανδρέας Δούμας, ενώ αρκετά χαμηλότερα τον ακολουθει η Βίκυ Ανδρικοπούλου με 4,7% και ο σχηματισμός του δικηγόρου Στέλιου Κατσέλη με 4,1%.

Ο υποψήφιος του ΚΚΕ, Νίκος Γαρδίκης συγκεντρώνει 3,4% ενώ ο νέος υποψήφιος του ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Κατσένης 2,1%. Χαμηλότερα βρίσκονται ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Σωτήρης Μεταξάς με 1,8% και ο Δημήτρης Πιτούλης με 1,6% ενώ ο νέος σχηματισμός του Γιώργου Βασιλείου στο 0,8%

Ενδεικτικό της μέτρησης είναι το γεγονός ότι ο Γιάννης Φωστηρόπουλος απολαμβάνει τη θετική γνώμη του 47,7% των ερωτηθέντων. Στα επιμέρους χαρακτηριστικά, το 50,2% θεωρεί πως είναι ανοιχτός και φιλικός προς τους πολίτες, το 47,5% ότι είναι γνώστης των προβλημάτων του δήμου, ενώ το 37,8% πιστεύει ότι μπορεί να λύσει τα προβλήματα του δήμου με αποτελεσματικότητα.

Την δημοσκόπηση διενήργησε για λογαριασμό της εφημερίδας των Παραπολιτικών, η εταιρεία Innovation Metrisis Poll και επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Κων/νο Κοσκινά.

Για τα πλήρη αποτελέσματα της έρευνας μπορείτε να επισκεφτείτε την ειδική ιστοσελίδα για τις Εκλογές της εφημερίδας Παραπολιτικά kalpi19.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *