Περίεργα πράγματα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο μπασκετικό τμήμα του ΑΟΠΦ, δίνοντας λαβή για σχόλια με τις επιλογές που γίνονται.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του ΑΟΠΦ ανακοίνωσε την ανακήρυξη του Γιάννη Σγουρού και της Ρένας Δούρου ως επίτιμα μέλη του συλλόγου για την προσφορά τους στον Αθλητισμό και συγκεκριμένα για τη χρηματοδότηση του έργου του Κλειστού Γυμναστηρίου Σοφία Μπεφόν, που κατασκευάσθηκε με έξοδα της Περιφέρειας Αττικής για λογαριασμό του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Το περίεργο είναι ότι αυτό έγινε μετά από τρία χρόνια που κατασκευάστηκε!

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Ο ΑΟΠΦ όρισε τον Γιάννη Σγουρό ως εκπρόσωπο του Συλλόγου στην ΕΟΚ (Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) δημιουργώντας αίσθηση.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Σγουρός έχει συνδέσει το όνομα του με τον Μίλωνα Νέας Σμύρνης, χωρίς αντίστοιχα καμία εμπλοκή στον ΑΟΠΦ!

Έτσι επιβεβαιώνονται όσοι βλέπουν πίσω από αυτή την επιλογή την φιλία του Σγουρού με τον Δ. Χατζηδάκη, ο οποίος είχε ουκ ολίγες φορές στηρίξει δημόσια τον Περιφερειάρχη Αττικής ακόμα και κόντρα στο ίδιο του το κόμμα. Γι αυτό άλλωστε ο Γιάννης Σγουρός δεν παραλείπει ποτέ να τον ευχαριστεί δημόσια.

Ο Γιάννης Σγουρός είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που διεκδικούν τη θέση του προέδρου της ΕΟΚ μετά τη λήξη της θητείας Βασιλακόπουλου. Ο ΑΟΠΦ του δίνει τη νομιμοποίηση πλέον να θέσει υποψηφιότητα!

Διαβάστε το ρεπορτάζ της Sportime: Μαζί Γιάννης Σγουρός και Ρένα Δούρου -Νομιμοποιείται η υποψηφιότητα Σγουρού για τις εκλογές της ΕΟΚ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου * for Click to select the duration you give consent until.