Συνεχίζονται οι προσφορές στο Δέντρο της Αγάπης και Προσφοράς που διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, ως φιλανθρωπική δράση με στόχο την στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου.

Ο Νίκος Μαρασίδης, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου με αντιπροσωπεία στελεχών της οργάνωσης, ακολουθώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, βρέθηκε στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου προκειμένου να προσφέρει στο Δέντρο της Αγάπης όπως κάθε χρόνο στην κοινή προσπάθεια που κάνουν όλοι οι σύλλογοι, οι τοπικές οργανώσεις, οι εθελοντές, γνωστοί και άγνωστοι στην περιοχή μας.

Ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Αρωγής & Αθλητισμού Μιχάλης Μιχαηλίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παναγιώτης Καρούμπαλης ευχαρίστησαν θερμά για την προσφορά.

Η ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου έγραψε χαρακτηριστικά:“Για ακόμη μια χρονιά, η ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου μας για το Δέντρο της Αγάπης. Αντιπροσωπεία του συμβουλίου μας βρέθηκε στο Δημαρχείο για μια συμβολική προσφορά στην προσπάθεια του Δημάρχου μας Γιάννη Φωστηρόπουλου. Ευχόμαστε αυτά τα Χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που θα υπάρχουν άνθρωποι μόνοι που χρειάζονται τη βοήθειά μας.Καλά Χριστούγεννα σε όλους!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy