Καθώς τις τελευταίες ημέρες, αυξήθηκαν τα φαινόμενα καύσης και πυρπόλησης από αγνώστους, κάδων αποκομιδής του δικτύου καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κατόπιν εντολής του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, επισκέφτηκε το τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου και κατέθεσε σχετική μηνυτήρια αναφορά.

Με την μηνυτήρια αναφορά, ζητείται η ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου καθώς και η ενίσχυση των μέτρων αποτροπής, αστυνόμευσης και προφύλαξης του σχετικού εξοπλισμού ενώ παράλληλα των περιστατικών έχει επιληφθεί και το ανακριτικό τμήμα του Πυροσβεστικού Σώματος.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι μόλις το τελευταίο 24ωρο, κάηκαν κάδοι κατά τις νυχτερινές ώρες, στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου, στην Αγία Βαρβάρα στην οδό Εθελοντών & Αριστείδου, στην Οδό Κρόνου & Αρτέμιδος και στο Πάρκο Φλοίσβου, θέτοντας σε κίνδυνο την περιουσία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας ενώ στην περίπτωση της οδού Κρόνου καταστράφηκε αυτοκίνητο από την επέκταση της φωτιάς.

Πέρα από τον αυτονόητο κίνδυνο για όλους, οι συγκεκριμένες ενέργειες επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου, καθώς κάθε κάδος απορριμμάτων έχει υψηλό κόστος αγοράς.

Ήδη στα συγκεκριμένα σημεία, συνεργεία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, προχώρησαν σε άμεσο καθαρισμό και στην αντικατάσταση των κατεστραμμένων κάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου * for Click to select the duration you give consent until.