Νέος πρόεδρος προτάθηκε από τον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο, στη Στέγη Θηλέων Άγιος Αλέξανδρος, ο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Μητρέλλος.

Στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δήλωσε:

“Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο Κο Γιάννη Φωστηρόπουλο για την τιμή να με προτείνει ως πρόεδρο του ιδρύματος ‘’Στέγη θηλέων ο Άγιος Αλέξανδρος’’

Είναι ένα μεγάλο στοίχημα που πιστεύω ότι με την βοήθεια των υπολοίπων τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού συμβουλίου, την αρωγή του Δήμου, της Περιφέρειας, των ιδρυμάτων που χρόνια τώρα συμπαραστέκονται,
τους εθελοντές, τους χορηγούς και
τους απλούς πολίτες, θα το φέρουμε σε πέρας.

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για τον εκσυγχρονισμό της ‘’Στέγης’’ σε όλα τα επίπεδα.

Βασικός στόχος θα είναι η ανθρώπινη, αξιοπρεπή και ευχάριστη διαμονή των παιδιών, με την όσο υψηλότερη μορφωτική και κοινωνική παιδεία, για την ομαλότερη ένταξη των παιδιών στην κοινωνία με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.

Ευχαριστώ επίσης τον Δήμαρχο που είναι και θα είναι κοντά, σε όλη αυτή την προσπάθεια, δείχνοντας το με κάθε τρόπο και φωνάζοντας το προς πάσα κατεύθυνση.

Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να γίνει η ΣΤΕΓΗ ένα στολίδι στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, που θα είμαστε περήφανοι που υπάρχει στη γειτονιά μας και για τα παιδιά που θα βγάλουμε στην κοινωνία.

Τακτικά μέλη:
Δημήτρης Μητρέλλος Πρόεδρος
Παναγ. Πορφύρης Αντιπρόεδρος
Μαρία Αργυροπούλου Ταμίας
Ελένη Παπαδοπούλου Μέλος
Μαρία Τζενάκη Μέλος
Παναγιώτης Ζορμπάς Μέλος
Γιώργος Στασινόπουλος Μέλος

Αναπληρωματικά Μέλη:
Ανδρέας Δούμας
Μαίρη Μπαρούνη
Μαρία Τζαβάρα
Ελένη Μαυροθαλασσίτη
Δήμητρα Καντεμίρη
Βασιλική Πετροπούλου
Χρυσούλα Παράσογλου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy