Υπάρχει ακόμα ελπίδα! Μια ιστορία που μας γεμίζει με υπερηφάνεια στο Παλαιό Φάληρο εκτυλίχθηκε χθες το πρωί καθώς ο συμβασιούχος υπάλληλος καθαριότητας κύριος Θανάσης
κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του βρήκε ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό έξω από την Τράπεζα Πειραιώς το οποίο είχε χάσει 80χρονη.

Η καλή πράξη του υπαλλήλου να τα παραδώσει μας γεμίζει όλους μεγάλη χαρά ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με φιλότιμο. Γι αυτό το λόγο, από την πρώτη στιγμή, τόσο οι συνάδελφοι του, προϊστάμενος και επόπτης, όσο και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Ασημακόπουλος, τον συνεχάρησαν ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ενημέρωσε άμεσα τον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο για την καλή πράξη του υπαλλήλου που δείχνει πόσο καλά και οργανωμένα δουλεύει ο τομέας Καθαριότητας το τελευταίο διάστημα.

Σήμερα, ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο συναντήθηκαν με τον υπάλληλο τον οποίο συνεχάρησαν ενώ του έκαναν δώρο ένα ημερολόγιο-λεύκωμα για το 2021 με ιδιόχειρη αφιέρωση του δημάρχου για την ανθρωπιά και την αγάπη που μας δίδαξε η πράξη του.

One Reply to “Συμβασιούχος Οδοκαθαριστής παρέδωσε πορτοφόλι έξω από τράπεζα στο Παλαιό Φάληρο!”

  1. Η ταση μας ?να προβαλουμε στΡαΒα και αναποδα”Π Ο ΣΟ ΟΜΩΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ………ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ με το
    κυρος ΤΗς δημοτικης αρχης ………..
    ΣΤΕΛΙΟΣ Γ ΒΛΧΟΟΥΛΟΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy