Η μάχη για την απελευθέρωση της παραλίας του Παλαιού Φαλήρου συνεχίζεται για τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Γιάννη Φωστηρόπουλο. Όπως είχαμε παρουσιάσει και πριν λίγες μέρες, ο δήμαρχος έχει αποφασίσει να βάλει τάξη στο χάος που κληρονόμησε στην παραλία.

Συγκεκριμένα, ένας αλλοδαπός αποφάσισε να οικειοποιηθεί έναν χώρο της παραλίας εδώ και πολύ καιρό. Με επιθετικό ύφος, υπό την επήρεια αλκοόλ, επιτέθηκε σε λουόμενους που του έκαναν παρατήρηση για τις ενέργειες του. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αντιδήμαρχοι Π.Φαλήρου που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο μαζί με τον Δήμαρχο για περιβαλλοντική δράση ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Εντέλει με ήρεμο τρόπο ο Δήμαρχος έπεισε τον εν λόγω κύριο να αποχωρήσει από την παραλία και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ενώ έγινε άμεσα και η αποκομιδή όλων των αντικειμένων που είχε διασκορπίσει στην παραλία.

Ο Δήμαρχος, παρά τις πιέσεις από διάφορες πλευρές, παραμένει αμετακίνητος στην απόφαση του να αποχωρήσουν όλοι όσοι ιδιοποιούνται την δημόσια περιουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy