Με συνεχείς συσκέψεις, ανακοινώσεις μέτρων και αξιολόγηση της κατάστασης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος θωρακίζει την πόλη μας κόντρα στην εξάπλωση του Ιού.

Ο δήμαρχος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία και τους τοπικούς φορείς της πόλης προκειμένου το μήνυμα να μεταφέρεται άμεσα στους δημότες.

Ήδη έχει εκπονηθεί σχέδιο έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση που το Παλαιό Φάληρο τεθεί σε κατάσταση καραντίνας.

Τα τελευταία μέτρα:

  • Κλείνουν μέχρι νεωτέρας οι παιδικές χαρές του Δήμου Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να μην υπάρχει συγχρωτισμός.
  • Ειδικά για τον Παιδότοπο του Πάρκου Φλοίσβου και το ανοικτό υπαίθριο γυμναστήριο τα οποία βρίσκονται εντός του Πάρκου και εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να αποκλεισθούν, η τήρηση του μέτρου της μη χρήσης των συγκεκριμένων χώρων και της εναρμόνισης με τις σχετικές οδηγίες των Δημοσίων Αρχών, επαφίεται στην προσωπική ευθύνη του καθενός.
  • Από σήμερα, κατόπιν σχετικής οδηγίας του Υπουργείου Υγείας και λόγω της χθεσινής ανακοίνωσης διακοπής των σχετικών πρωταθλημάτων , κλείνουν εντελώς  (για κοινό, συλλόγους και σωματεία) όλες οι αθλητικές υποδομές  του Δήμου (Ανοικτά γήπεδα ποδοσφαίρου, Κλειστό Γυμναστήριο Σοφία Μπεφόν, Ρέστειο Κολυμβητήριο, Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο)  καθώς και οι λοιποί ανοικτοί αθλητικοί χώροι και τα ανοικτά – υπαίθρια γυμναστήρια.
  • Κατόπιν εισήγησης της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης και την σύμφωνη γνώμη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου αναβάλλεται για τις 23-25 Οκτωβρίου 2020 το Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής 6Ο APHRODITE CUP το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
  • Αναλόγως, ακυρώνεται και ο 11ος  Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος ο οποίος επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου.

One Reply to “Θωρακίζει το Παλαιό Φάληρο κόντρα στην εξάπλωση του Ιού ο Γιάννης Φωστηρόπουλος”

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΑΠΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

δέχομαι το Οροι και Προϋποθέσεις και το Πολιτική Απορρήτου * for Click to select the duration you give consent until.