Ένα αίτημα δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα για το Παλαιό Φάληρο με το οραματικό έργο του Γιάννη Φωστηρόπουλου να παίρνει σάρκα και οστά. Ανακοίνωσε τη δημιουργία υπόγειου parking στο Κεντρικό Παλαιό Φάληρο με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών Αντώνης Τρίτσης.

Συγκεκριμένα είπε:

“Μετά από προκαταρκτικές έρευνες και μελέτες που διήρκησαν πάνω από ένα έτος, ο Δήμος μας σήμερα κατέθεσε Τεχνικό Δελτίο στην πρόσκληση ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ του προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών, για ένα σύγχρονο και μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων (parking), κάτωθεν του πάρκου Φλοίσβου. Το υποβληθέν αίτημα συνοδεύεται από πλήρη τεκμηρίωση και άρτια παρουσίαση των αναγκών της περιοχής μας, καθώς και της σκοπιμότητας κατασκευής του, κάτι που οι δημότες, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής μας γνωρίζουν καλά.

Η κατασκευή ενός τέτοιου έργου θα δώσει νέα πνοή τόσο στον εμπορικό δρόμο της Αγίου Αλεξάνδρου, όσο και στην περαιτέρω ανάπτυξη του παραλιακού μας μετώπου.

Επιπλέον, θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα στάθμευσης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πλέον πυκνοκατοικημένης περιοχής του Παλαιού Φαλήρου. Είναι μια υποδομή που λείπει χρόνια από την πόλη μας και επιτέλους μπαίνει σε τροχιά σχεδιασμού και υλοποίησης.

Σε πρώτη φάση αιτηθήκαμε την χρηματοδότηση για την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών που αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους θα οδηγήσουν στις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και την κατασκευή. Ένα πάγιο αίτημα των δημοτών μας και μια ακόμα προεκλογική μας υπόσχεση ξεκινά να υλοποιείται. Συνεχίζουμε, γιατί το Παλαιό Φάληρο μας ενώνει.”

Με μεθοδικότητα ο Δήμαρχος και οι στενοί του συνεργάτες δούλεψαν προκειμένου σήμερα να μπορεί να το ανακοινώσει και επίσημα. Συγχαρητήρια σε όλους!

2 Replies to “Ο Γιάννης Φωστηρόπουλος ανακοίνωσε τη δημιουργία υπόγειου Parking στο Κεντρικό Παλαιό Φάληρο (Εικόνες)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy